Energisk og tværfaglig nyuddannet søger job! Jeg har en kandidatuddannelse i Internationale Studier fra Aarhus Universitet, er faglig kompetent, udadvendt og ambitiøs.

International integritet udadvendt godt humør  

Opdateret 29. marts 2019
Min uddannelse
10
2013 - 2015

Cand.mag. i Internationale Studier

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2013 - oktober 2015
9
2009 - 2013

BA i Engelsk

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2009 - juli 2013
Min erhvervserfaring
2016 - 2016

Event- og kommunikationsmedarbejder

Virksomhedsnavn skjult

Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: marts 2016 - august 2016
2014 - 2015

Stagiaire

Virksomhedsnavn skjult

Praktikant hos ETUCE (The European Trade Union Committee for Education) i Bruxelles. ETUCE er en fælleseuropæiske organisation, som varetager over 11 milioner europæiske læreres interesser på EU-niveau. Jeg assisterede policy koordinatoren for social dialogue med planlægning og afholdelse af EU støttet projekt i seks forskellige EU lande, og hvis formål var at undersøge hvordan social dialog på EU-niveau kan bidrage til social dialog på det nationale niveau. I den forbindelse stod jeg for kontakten med deltagere, foredragsholdere og de opfølgende aktiviteter samt rapportering til EU Kommissionen. Derudover skrev jeg nyhedsbreve om uddannelsespolitik, samt deltog i diverse konferencer i EU Parlamentet, Kommissionen og ekspertgrupper. Jeg fik indblik i og lærte at navigere i ETUCE's mange aktiviteter, som ofte handler om at finde den rette poltiske balancegang mellem at servicere nationale lærerfagforeninger og arbejde konstruktivt med EU institutionerne. Gennem opholdet lærte jeg, at jeg besidder analytiske og strategiske egenskaber, som er brugbare i et følsomt politisk miljø. Jobbet bestod i høj grad af at være en god netværker, hvilket jeg i bred udstrækning fik praktiseret.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: september 2014 - januar 2015
2010 - 2014

Studentermedhjælper hos Internationalt Center

Virksomhedsnavn skjult

Studentermedhjælper ved Internationalt Centers boligafdeling, som råder over ca. 850 lejemål og indkvarterer udenlandske udvekslings- og ph.d studerende samt forskere. Ansvarlig for logistikken i forbindelse med ind- og udflytning (syn, korrespondance med udlejere og udenlandske lejere samt diverse administrative opgaver). Derudover bestod en del af arbejdet i at optimere og forenkle arbejdsprocesser vedrørende administrationen af disse lejemål. Jobbet havde stramme deadlines og krævede en høj grad af fokus på detaljer og overblik. Desuden planlagde og afholdte jeg mentormøder, opdaterede hjemmesider (TYPO3) samt oplærte nye medarbejdere. Arbejdsopgaverne blev selvstændigt koordineret og udført af en gruppe på 3 studentermedhjælpere, hvoraf jeg var den ene.
Arbejdsområde: Administration
Periode: november 2010 - august 2014
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
alle
Geografi
Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige)
Kontakt mig!