Profil #83332

At få ting til at lykkes og at være med til at give mennesker det bedst mulige fundament for at yde deres bedste driver mig og jeg drømmer om at skabe forretningsmæssige resultater gennem mennesker.

Personale og HR Projektledelse Akademisk og politisk arbejde Forskning Virksomhedsudvikling Institutions- og skoleledelse Kommunikation Marketing Offentlig administration  

Opdateret 08. juli 2021
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.pæd. i pædagogisk sociologi

Aarhus Universitet

Som pædagogisk sociolog er jeg interesseret i mennesker, politik og samfundsmæssige forhold og er specialiseret i at undersøge og forstå mødet mellem individet, fællesskabet og samfundet. Uddannelsen forbereder til på et forskningsbaseret grundlag selvstændigt at identificere og analysere problemstillinger inden for det pædagogisk sociologiske fagområde.

Speciale inden for uddannelsessystemet med afsæt i dannelsesbegrebet på baggrund af samfundsmæssige politisk vilkår med titlen: "Er der plads til dannelse i faglighedens tidsalder?”
  • En diskursiv afhandling af dannelsens placering i folkeskolens formålsparagraf i 1993 og 2006 med baggrund i samfundsmæssige og politiske vilkår.

  • Jeg har særligt været fagligt optaget af politiske og samfundsmæssige vilkår, der har gjort sig gældende i den postmoderne verden og hvordan disse har været med til at ændre måden, hvorpå vi forstår skellet mellem politisk, pædagogik, individ og fællesskabet.
    Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
    Periode: august 2018 - juli 2020
    9
    2014 - 2018

    Lærer i folkeskolen

    VIA University College

    Professionsbachelor som folkeskolelærer med undervisningsfagene dansk, engelsk og idræt. Uddannelsen består af en kombination af pædagogisk teori og undervisning, samt praktikperioder. Under studiet har jeg arbejdet i dybden med sammenhængen mellem teori og praksis og i at kunne identificere udviklingsmuligheder i det pædagogisk arbejde.

    Uddannelsen har givet mig kompetencer i:
  • at planlægge, tilrettelægge, udføre og evaluere på undervisningsforløb
  • at udnytte mine praktiske og teoretiske erfaringer med udsatte børn, børn og unge i skolevægring, samt børn inden for normalområdet
  • at samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed og professioner med skolens pædagogiske personale

  • Bachelorprojekt med karakteren 10 omhandlende skolens dannelsessyn i takt med skiftet fra velfærdsstat til konkurrencestat.
    Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
    Periode: august 2014 - juli 2018
    Min erhvervserfaring
    2021 - 2021

    Projektkonsulent

    Virksomhedsnavn skjult

    Projektkonsulent og koordinator under projektet Potential In Action. I samarbejde med
    teamet har jeg haft til opgave at udfærdige en markedsanalyse for internationalisering af GrejFreaks eksport og udvidelse til nye markeder for e-handel.

    Som projektkonsulent hos GrejFreak var mine opgaver bl.a.:
  • Rådgivning af virksomheden i forhold til eksport, nye markeder og forretningsudvikling
  • Udformning og optimering af dansk og engelsk hjemmeside
  • UX Design og brugeroptimering af hjemmeside
  • Udarbejdelse af markedsanalyser
  • Bruger af Google Ads og PriceShape til analyser, markedstendenser og målgruppeanalyse mv.
  • Projektleder på udarbejdelsen af virksomhedsstrategi i forhold til internationalisering
  • Afdækning af muligheder, reglement og juridiske perspektiver i forhold til eksport til UK
  • Diverse administrative opgaver i forbindelse med eksportprojektet

  • Resultater: Rådgav ledelsen i forbindelse med deres internationalisering og bidrog til overvejelser i forbindelse med deres udvidelse på nye markeder i Europa.
    Arbejdsområde: Rådgivning & Support
    Periode: januar 2021 - marts 2021
    Mine kompetencer
    Evner
    administration analyse databehandling didaktik formidling forskning konsultering koordinering kundeservice markedsanalyse projektledelse pædagogik research rådgivning survey xact udvikling undervisning
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Undervisning
    Geografi
    Østjylland (Aarhus)
    Kontakt mig!