Finansieringsmand og analytiker med stor bankerfaring (+25 år) og ledelse (+15 år) indenfor kreditvurdering-, analyse, strukturering, administration, procesoptimering, lånedokumentation, forhandling m

Opdateret 31. oktober 2016
Min uddannelse
- nu

HD (R)

Copenhagen Business School - CBS

Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
1984 - nu

Erhvervskunderådgiver

Virksomhedsnavn skjult

Erhvervskunderådgiver i Rødovre Centrum afdeling efter 2 års elevuddannelse i Frederiksberg afdeling og 1 år i den danske hær.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: september 1984 - nu
2012 - 2015

Afdelingsdirektør, chef svage/nødlidende kunder

Virksomhedsnavn skjult

Chef for svage og nødlidende erhvervskunder, Danske Bank, Business Banking, Kreditafdelingen med ansvar for kreditvurdering, opfølgning og monitorering, deltagelse i kundemøder mv. relateret til en større portefølje af mindre og mellemstore svage og nødlidende erhvervsengagementer, herunder forhandling af komplekse restruktureringstransaktioner i tæt samarbejde med kunderådgivere, jurister, andre banker og eksterne rådgivere.

Herudover ansvar for udvikling og etablering af et koncept for monitorering, håndtering og opfølgning på koncernens svage og nødlidende mindre og mellemstore erhvervskunder, processer relateret til svage og nødlidende kunder, projektansvar for analyse af en række kreditrelaterede projekter, herunder lean transformation med fokus på procesoptimering og effektivisering af den årlige kreditvurderingsproces, processer relateret til svage og nødlidende kunder, supply chain finance ”factoring og reverse factoring udvikling” samt ledelsesrapportering til overvågning og rapportering af kreditporteføljen af mindre og mellemstore erhvervskunder.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: juli 2012 - januar 2015
2006 - 2012

Afdelingsdirektør, chef for Specialised Credits

Virksomhedsnavn skjult

Chef for Specialised Credits, Danske Bank, CIB Denmark, med ansvar for etablering, opbygning, udvikling og drift af en ny kreditstrukturerings og kreditadministrationsafdeling. Ansvaret omfattede strukturering og restrukturering af en lang række storkunder, mindre og mellemstore erhvervskunders kreditfaciliteter samt kreditadministration, overvågning og monitorering (sikring af god struktur og kreditkvalitet i transaktionerne, korrekt etablering og rettidig opfølgning på finansielle nøgletal og andre covenants) af den danske og internationale portefølje af committede syndikerede og bilaterale erhvervskunde, skibsfinansierings og leveraged finance lånetransaktioner.

Ansvaret omfattede opbygning af den administrative infrastruktur, IT platform, værktøjer, lånedokumentation konceptsamling i samarbejde med eksterne advokater og interne jurister samt procedurer og forretningsgange for afdelingen. Endvidere ’hands on’ involvering i finansielle transaktioner, tilrettelæggelse af og uddannelsesmæssig oplæring samt løbende sparring af afdelingens ansatte og kunderådgivere inden for kompleks lånedokumentation og lånestrukturering.

Herudover deltagelse i kundemøder, indgåelse af, håndtering og forhandling af en lang række danske og internationale komplekse strukturerings- og restruktureringstransaktioner (term sheets, lånedokumentation, interkreditoraftaler, sikkerhedsdokumenter mv.) over for kunder og finansielle interessenter i tæt samarbejde med kunderådgivere, jurister, andre banker (agent funktion) og eksterne rådgivere (advokater og revisorer).
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: januar 2006 - juni 2012
2001 - 2005

Afdelingschef for Kreditpolitik og Overvågning

Virksomhedsnavn skjult

Afdelingschef for Kreditpolitik og Overvågning (Risikostyring), Danske Bank, Kreditafdelingen, med ansvar for kreditpolitikker, forretningsgange, procedurer, hensættelser og afskrivning af kreditfaciliteter, porteføljestyring, kreditgodkendelse af nye produkter, ledelsesrapportering, sparring med kreditkolleger om kreditsager og problemstillinger relateret til nævnte ansvarsområder, deltagelse i en lang række IT projekter i styregrupper og arbejdsgrupper.

Faglig projektleder for større projekter, herunder etablering af system til registrering og overvågning af committede faciliteter samt projektleder for udvikling og etablering af koncernløsning for processer og IT system for implementering af IAS 39 impairment lov regulativet.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: juni 2001 - december 2005
2000 - 2001

Kontorchef, Structured Finance (Leveraged Finance)

Virksomhedsnavn skjult

Kontorchef, Structured Finance (Leveraged Finance), Danske Bank, med ansvar for analyse, strukturering, kreditvurdering, forhandling med kapitalfonde og kunder, andre banker og advokater af potentielle og eksisterende acquisition og leveraged finance transaktioner, udarbejdelse af og gennemgang (review) og forhandling af term sheets, information memorandums, lånedokumentation, interkreditor aftaler, sikringsdokumenter mv., overvågning og monitorering af acquisition og leveraged finance transaktioner samt restruktureringssager.

Ansvar for etablering af administrativt setup for opfølgning på afdelingens transaktioner, herunder bogføring af faciliteter og opfølgning på finansielle covenants mv.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: juli 2000 - maj 2001
1997 - 2000

Kontorchef og stedfortræder, New York

Virksomhedsnavn skjult

Kontorchef og stedfortræder, Kreditafdelingen, Danske Bank, New York Branch med ansvar for kreditvurdering, bevilling og gennemgang af syndikerede og bilaterale prospekter, term sheets, information memorandums og lånedokumentation for amerikanske og skandinaviske erhvervskunder og finansielle institutioner (investment banker, forsikringsselskaber, banker mv.).

Herudover ansvar for transformering af afdelingen til bankens kredit IT platform, kreditsystemer og processer samt diverse kreditadministrations- og kreditopfølgningsprojekter.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: februar 1997 - juni 2000
1994 - 1997

Fuldmægtig, Storkunde Kreditkontor

Virksomhedsnavn skjult

Fuldmægtig, Storkunde Kreditkontor, Danske Bank, Kreditafdelingen, med ansvar for kreditvurdering, kreditanalyse og kreditbeslutning relateret til skandinaviske og internationale storkunder og finansielle institutioner (investmentbanker, forsikringsselskaber, banker mv.), kreditprojekter, forretningsgange og procedurer for afdelingen.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: november 1994 - januar 1997
1991 - 1994

Fuldmægtig, Indenlandsk Kreditkontor

Virksomhedsnavn skjult

Fuldmægtig, Indenlandsk Kreditkontor, Danske Bank, med ansvar for kreditvurdering, kreditanalyse, kreditbeslutning og deltagelse i kundemøder relateret til en lang række kreditsager og restruktureringssager relateret til mindre og mellemstore erhvervs- og privatkunder.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: november 1991 - oktober 1994
1991 - 1991

Bankassistent, Regnskabsanalyse

Virksomhedsnavn skjult

Bankassistent, Regnskabsanalysekontoret, Danske Bank, med ansvar for analyse og vurdering af regnskaber, koncernregnskaber og budgetter for danske såvel som udenlandske storkunder, mindre og mellemstore erhvervskunder samt institutionelle kunder.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: februar 1991 - oktober 1991
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Fyn Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige) Vestjylland Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Kontakt mig!