Som jurist er jeg en problemknuser, og jeg finder stor værdi i at løse komplekse problemstillinger og tænke ud af boksen. Jeg ser det ikke som en hindring, men en interessant udfordring at arbejde på uvant grund.

Opdateret 20. april 2022
Min uddannelse
2011 - 2017

Cand.merc.jur.

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Jura
Periode: september 2011 - januar 2017
Min erhvervserfaring
2021 - 2022

Jurist

Virksomhedsnavn skjult

Jeg har arbejdet hovedsageligt med GDPR problemstillinger bestående af bl.a. generelle spørgsmål til lovgivningen, databehandleraftaler, anmeldelse af sikkerhedshændelser til Datatilsynet samt registrering af behandling af persondata i nye projekter, hvor forskere på universitetet skulle vejledes i retning af at være compliant med lovgivningen. Jeg har desuden fået kendskab til samarbejdskontrakter og Non-Disclosure Agreements.
Arbejdsområde: Jura
Periode: januar 2021 - marts 2022
2017 - 2020

Fuldmægtig

Virksomhedsnavn skjult

Jeg stod for besvarelse af spørgsmål angående ferieloven og behandling af komplekse problemstillinger samt sagsbehandling angående klager om manglende feriepenge og henvendelser om mulig uretmæssig udbetaling. Herudover var jeg også med til opstart og udførelse af det genopførte Lufthavnstilsyn, hvor én af opgaver bestod af, at hjælpe ministeren med besvarelse af borgerhenvendelser.
Arbejdsområde: Jura
Periode: september 2017 - maj 2020
Mine kompetencer
Evner
gdpr juridisk rådgivning persondata sagsbehandling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Jura
Geografi
Nordjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!