Engageret og nytænkende akademiker med høje faglige og menneskelige kompetencer

Opdateret 25. maj 2018
Min uddannelse
8
2013 - 2015

Cand.mag. i Pædagogik

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 2013 - august 2015
6
2007 - 2011

BA i Sociologi

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2007 - januar 2011
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Konsulentassistent

Tidsbegrænset ansættelse i Dagtilbud & Skole. Arbejde med mindre konsulentopgaver på skole- og dagtilbudsområdet, specielt indenfor områderne uddannelsesparathed og digitalisering. Udarbejdelse af sagsfremstillinger, implementeringsstrategi, interessentanalyse, kommunikationsstrategi, projektplaner etc.
Arbejdsområde: Administration
Periode: september 2016 - marts 2017
2016 - 2016

Lærer (tidsbegrænset)

Fuldtids lærervikariat i indskolingen. Primært undervisning i dansk og engelsk for 3. klasse, samt fagdage og andre opgaver.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: maj 2016 - juni 2016
2016 - 2016

Projektmedarbejder (tidsbegrænset)

Projektansættelse på erhvervsakademi. Kvalitativ undersøgelse af frafald blandt uddannelsernes elever og udarbejdelse af indsatsplan for øget fastholdelse.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: april 2016 - april 2016
2011 - 2015

Højskolelærer

Ansat på Kolding Internationale Højskole
Primært PR-ansvarlig. Undervisning i musikteori, sociologi og kommunikation

Undervisning
Indenfor undervisning har jeg på højskolen været en del af drivkraften og ressourcerne i en fornyelse af skolens undervisningsmetoder. Dette arbejde har været spændende, da både skolens elever og lærere kommer fra mange kulturelle baggrunde og spænder over diverse aldersgrupper, erfaringer og forventninger.
Jeg har undervist højskolens elever i sociologi, samt valgfagshold i kommunikation, med fokus på formidling, kropssprog og innovation i kommunikationsformer.
Al undervisning har været på engelsk med simultan tolkning til dansk og fransk, og jeg har selv ofte tolket dansk/engelsk og engelsk/dansk, både simultant, skriftligt og fra scenen.

PR-arbejdet
Som ansat på Kolding Internationale Højskole har jeg været med til at forny højskolens offentlige profil og udtryk udadtil. Herudover har jeg haft del i opbygningen af en effektiv PR-afdeling som jeg efterfølgende har været tovholder for. PR-arbejdet på højskolen er kendetegnet ved at være internationalt, der rekrutteres elever fra alle verdensdele og en stor del af PR-arbejdet udføres på engelsk, fransk, italiensk og tysk, da den internationale PR-indsats specielt centrerer sig om Schweiz, Frankrig, Italien, Belgien, England og Tyskland.
PR-arbejdet har bl.a. involveret en bred vifte af sociale medier, produktion af video, radio og diverse grafisk materiale.


Administration og kommunikation
Som PR-ansvarlig har jeg haft et stort administrativt og kommunikativt ansvar, med kontakt til sælgere, designere, journalister og ikke mindst internt i personalegruppen.
Jeg har også været involveret i planlægningen af MA og BA-kurser og programmer, bl.a. en bacheloruddannelse i teologi i samarbejde med Harvest Bible College i Australien.
Herudover har jeg været drivkraft i udviklingen af nyt kalendersystem, intranet, evalueringssystem, hjemmeside, praktikordning, skemaer, fagbeskrivelser og indholdsplaner og planlægning, hosting og undervisning på diverse kurser og seminarer.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2011 - januar 2015
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Graduate/trainee Ph.d. & forskning Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
alle
Geografi
alle
Kontakt mig!