Energisk og udadvendt cand.mag’er med speciale i Organisations- og dialogfilosofi. Jeg brænder for at gøre en forskel og har en evne til at bringe ideer til live i forskellige kontekster på baggrund af et solidt teoretisk fundament. I får en kollega der er mødestabil, har en positiv indstilling til nye udfordringer og et godt humør.

Opdateret 04. maj 2022
Min uddannelse
4
2014 - 2017

Cand.mag.

Aalborg Universitet

Jeg er uddannet cand.mag. i Anvendt Filosofi med speciale i Organisations- og dialogfilosofi, hvor jeg har opnået kompetencer til at kunne analysere organisatoriske, samt dialogiske forandrings- og udviklingsprocesser. Derudover har uddannelsen givet mig kompetencer til at kunne varetage et job som HR-medarbejder, intern eller ekstern organisationskonsulent eller filosofisk coach. Igennem både min bachelor- og kandidatuddannelse har jeg deltaget i en del kommunikations-, samtale- og spørgeteknik samt opnået kompetencer indenfor rådgivning.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2014 - maj 2017
Min erhvervserfaring
2015 - 2015

Akademisk HR-medarbejder

Forsvaret

Semesterpraktik. Jeg indgik i Militærpolitiet i en rolle som akademisk HR-medarbejder. Min opgave vedrørte en afdækning af udfordringer og muligheder i relation til fremadrettet at tiltrække/fastholde medarbejdere under den nye organisationsstruktur. Opgavens hovedfokus var fastholdelse af sergentgruppen. Dette blev gjort ud fra interviews samt en filosofisk undersøgelse af begrebet om mening hos medarbejderne. Opgaver: Afholdelse af interviews med de forskellige militærpolitiværn, udforme spørgsmål til interviews, transskribering og analyse af interviews samt eksternt materiale og til sidst en samskrivning af data og fund ved undersøgelsen til en rapport. Resultat: På baggrund af den nye organisationsstruktur skulle der sammenfattes en ny mission og vision strategi. Det blev min opgave at undersøge virkningen af den nye struktur for bedre, at kunne sammenfatte en ny mission og vision strategi. Semesterpraktikken blev afsluttet med en rapport til Militærpolitiet af min undersøgelse samt en rapport til studiet med efterfølgende mundtlig eksamen.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: august 2015 - november 2015
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Rådgivning & Support
Geografi
Nordjylland
Lønønske
20.000 DKK / måned
Kontakt mig!