Udadvendt, selvstændig og målrettet - de ord kendetegner både min personlighed og min arbejdsindsats. Som medarbejder går jeg til mine opgaver med en positiv indstlling, og selv når tempoet sættes op, bliver alle bolde grebet med overblik og godt humør. Jeg trives med udfordringer og bliver motiveret af et dynamisk arbejdsmiljø med god hold

Opdateret 01. januar 2018
Min uddannelse
2017 - 2018

Professionsbachelor, Journalistik

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2017 - august 2018
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Journalistpraktikant

"Get it first, but first get it right".
Jeg har i forbindelse med min uddannelse været i praktik på danmarks største nyhedsbureu, Ritzaus Bureau, i et år fra august 2016. Det første halve år tilbragte jeg på Ritzau Finans, hvor jeg har udarbejdet artikler fra finansverdenen og erhvervslivet, markedsrapporter fra blandt andet aktie-, obligations-, valuta- og råvaremarkederne, samt interviewet topdirektører i C20-selskaber i de heftige regnskabssæsoner. De efterfølgende tre måneder brugte jeg på nu-redaktionen, hvor jeg var med til at tackle den almene nyhedsstrøm. Her interviewede jeg dagligt ministre, formænd og eksperter for at få en historie hjem. De sidste tre måneder tilbragte jeg på krimiredaktionen. Her var jeg typisk ikke på bureauret, men ude i danmarks retssale for at fortælle den ene krimihistorie efter den anden.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2016 - juli 2017
2015 - 2016

Studentermedhjælper

Syddansk Universitetspædagogik

Jeg var ansvarlig for Syddansk Universitetspædagogiks nyhedsbrev på dansk og engelsk. Derudover bestod mine opgaver i at oversætte og formidle meget fagspecifikt stof. Jeg fik udarbejdet færdigheder i InDesign og Sitecore, mens jeg fik lov til at arbejde meget selvstændigt inden for frie rammer.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: juli 2015 - februar 2016
2015 - 2015

Studenterredaktør ved Mediacamp

Her fik jeg mulighed for at oplære og coache gymnasieelever i journalistik under et ugelangt forløb. Jeg var med til at evaluere de studerendes journalistiske produkter efterfølgende, og jeg fik selv muligheden for at videreformidle journalistiske arbejdsredskaber og principper.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: oktober 2015 - oktober 2015
2012 - 2014

Tekstforfatter

Billigskribent.dk

Jeg udarbejedede tekster om alt fra hulmursisolering til ferieaktiviteter og lavede korrekturlæsning på salgs- og informative tekster.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2012 - august 2014
2013 - 2014

Tjener og barista

The Canteen, London

Her arbejdede jeg 65 timer om ugen i mit sabbatår for at udfordre mig selv i en ny og pulserende by. Ved at betjene kunder hver eneste dag udviklede jeg sociale egenskaber til at tackle forskellige personer, og jeg forstærkede min evne til at bevare overblikket i meget hektiske situationer. Jeg fik en bestået eksamen i kundebetjening og et netværk for livet, som jeg stadig bruger den dag i dag.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2013 - januar 2014
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
engelsk dansk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Studiejob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe
Geografi
Fyn
Kontakt mig!