Profil #94728

Jeg brænder for at skabe sammenhæng mellem strategi og mennesker. Det har jeg fokus på, når jeg f.eks. planlægger, styrer og koordinerer, eller når jeg sparrer med ledelsen, leder et team, underviser, oversætter eller skriver tekster til intranettet. Min store forståelse af organisationen bruger jeg proaktivt til at skabe relationer og resu

Kommunikation Engelsk Koordinering Ledelse Administration Sprog Formidling Præsentation Dokumentkontrol Ensretning af arbejdsrutiner Tværkulturel kommunikation Strategi og planlægning  

Opdateret 06. september 2021
Min uddannelse
1998 - 1999

BA i Engelsk

Syddansk Universitet (SDU)

BA Supppleringsuddannelse i engelsk og sproglig informatik (herunder oversættelsesteori, teknisk engelsk, opbygning af hjemmesider mv.)
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 1998 - juni 1999
1993 - 1995

Lærer

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

R.S. Lærerseminariet i Skanderborg
Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: september 1993 - juni 1995
1983 - 1985

Erhvervssproglig korr. (EG)

CVU Syd

Korrespondenteksamen
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 1983 - juni 1985
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Sprogspecialist, oversætter, tekstforfatter og ejer af freelancevirksomhed

Virksomhedsnavn skjult

Jeg har aflastet små og mellemstore virksomheder ved at løse deres sprog- og kommunikationsopgaver som freelancer. Desuden har jeg været leverandør af oversættelser til forskellige oversættelsesbureauer. Mine kerneydelser var oversættelse, tekstforfatning og redigering af tekster.
Arbejdsområde: Administration
Periode: november 2018 - februar 2019
2019 - 2018

Projektkoordinator for ledelsen i Engineering (projektansættelse)

Virksomhedsnavn skjult

Jeg har skabt ro og overblik for ledelsen ved bl.a. at administrere ugentlige møder for project engineering managers, tage referat, ajourføre aktionslister, opbygge og vedligeholde nøgletal og styre månedlige, tværgående ressourceopdateringer i mål. Derudover har jeg aflastet ledelsen ved planlægning, kalenderstyring og administrationen af 30 konsulenter med arbejdssted i Danmark eller udlandet. Ved at arbejde strategisk med planlægningen af kommunikationen i Engineering og skrive artikler og nyheder til intranettet har jeg været med til at styrke holdånden, skabe tryghed og sikre relevant og nutidig videndeling på tværs af organisationen. Desuden har jeg som medlem af en tværorganisatorisk webredaktørgruppe været med til at styrke videndeling, løfte kommunikationsniveauet og sikre konsistens i forhold til den samlede kommunikation på intranettet. Som medlem af en tværgående sproggruppe har jeg medvirket til at styrke kommunikationen ved at oversætte og korrekturlæse dokumenter for hele Engineering.

Særlige projekter & opgaver:
Udarbejdelse og gennemførelse af stakeholder survey og analyserapport for Engineering.
Arbejdsområde: Administration
Periode: februar 2019 - oktober 2018
2015 - 2017

Projektkoordinator for ledelsen i Engineering, barselsvikariat og projektansættelse, Esbjerg

Virksomhedsnavn skjult

  • Via daglig sparring med direktøren på fælles kontor har min indsats styrket den nødvendige videndeling og den praktiske og strategiske koordinering mellem direktør og 6 afdelingsledere.
  • Den interne kommunikation har jeg styrket med artikler til intranettet, præsentationer til afdelingslederne og proaktiv mødeplanlægning i en hektisk hverdag.
  • Via stærke relationer, koordinering af administrative og løsning af kommunikative opgaver har jeg bidraget til at skabe ro og overblik for ledelsen og medvirket til, at de fælles mål er blevet nået på tværs af organisationen.
  • Desuden har jeg bidraget til at skabe overblik for ledelsen ved at lave og kommunikere månedlige opdateringer over ressourcesituationen i hele Engineering tolv måneder frem, afdelingernes absorption og deres aktuelle timeforbrug vha. SAP og Excel-værktøjer.

  • Særlige projekter & opgaver:
  • Event manager af Energidag for 25 skoleelever.
  • Planlægning og drejebog for årligt eksternt ledelsesseminar.
  • Koordinator af arbejdsgrupper med afdelingsledere.
  • - Udarbejdelse af rapport vedr. opfølgning på intern projektaudit.
    Arbejdsområde: Administration
    Periode: november 2015 - oktober 2017
    2016 - 2017

    Projektkoordinator for ledelsen i Engineering (projektansættelse), Esbjerg

    Virksomhedsnavn skjult

    I en stor geografisk spredt afdeling har jeg bidraget til at binde afdelingen sammen og skabe overblik og ro for lederen ved bl.a. at administrere 50 konsulenter, lave indkøbsrekvisitioner, godkende fakturaer og udvikle ad-hoc værktøjer bl.a. til ressourcestyring. Jeg har været med til at styrke den interne kommunikation, bl.a. ved at skrive artikler til intranettet om Lean-arbejdet i afdelingen, workshops og velkomst af nye medarbejdere og ved at lave foldere om optimering af mødekultur og e-mailkultur.
    Som event manager af f.eks. store Lean-workshops har mit bidrag været med til at sikre, at arrangementerne blev planlagt og afviklet med succes, så deltagerne og den mødeansvarlige leder har kunnet fokusere på indholdet og processen. Desuden har jeg bidraget til at skabe overblik for ledelsen ved at lave og kommunikere månedlige opdateringer over ressourcesituationen i hele Engineering tolv måneder frem, afdelingernes absorption og deres aktuelle timeforbrug vha. SAP og Excel-værktøjer.

    Særlige projekter & opgaver:
    ’Engelsk som fælles sprog’ – strategioplæg implementeret i sprogpolitik.
    Kommunikationsstrategi og -plan for Engineering, inklusive SWOT- og interessentanalyse (oplæg til ledelsen)
    Intern kommunikationsfunktion, inklusive SWOT- og interessentanalyse (oplæg til HR) Event manager af Energidag for 25 skoleelever
    Planlægning og drejebog for årligt eksternt ledelsesseminar.
    Koordinator af arbejdsgrupper med afdelingsledere.
    Udarbejdelse af rapport vedr. opfølgning på intern projektaudit.
    Arbejdsområde: Administration
    Periode: oktober 2016 - oktober 2017
    2014 - 2015

    Document Control Manager & Team Leader, Esbjerg

    Virksomhedsnavn skjult

  • Som teamleder af dokumentkontrolfunktion (først af lokal og senere global funktion) bidrog jeg til optimering og effektivisering af arbejdet ved at harmonisere og centralisere arbejdet og sikre nødvendig videndeling.
  • Jeg bidrog til udvikling af teamet bl.a. ved at holde månedlige workshops, hvor jeg introducerede teamet til de klassiske teamfaser og en gameplan, som teamet anvendte til at arbejde med vision, strategi, værdier og fælles mål.
  • Ved at lave kundespecifikke dokumentkontrolguidelines var jeg med til at fremme samarbejdet med projektgrupper og bidrog til et godt tværgående samarbejde og en højnelse af kvaliteten af arbejdet.
  • Som koordinator af systemforbedringer (i ProArc) bidrog jeg til at skabe overblik ved at samle input og koordinere med koncern IT. Via regelmæssig kommunikation om systemændringer til hele organisationen, test af nye funktionaliteter og undervisning af nye og øvede brugere medvirkede jeg til implementeringen på tværs af organisationen.
  • Særlige projekter & opgaver:
  • Undervisning af nye medarbejdere og support af brugere.
  • Intern folder om dokumentkontrolfunktion.
  • - Månedlige tværgående ambassadørmøder og undervisning af nye medarbejdere.
    Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
    Periode: maj 2014 - oktober 2015
    2013 - 2014

    Document Controller, Esbjerg

    Virksomhedsnavn skjult

  • Med min support til kunder og projektledere har jeg bidraget til, at 10 ugentlige elektroniske versioner og fysiske mapper med engineering-pakker er blevet samlet og leveret rettidigt og i rette omfang, jf. kundens dokumentationskrav.
  • Vha. en proaktiv koordinering og håndtering af vendor og as-built dokumentation bidrog jeg til at højne kvaliteten og effektiviseringen af den interne håndtering af dokumentationen og leverancen af den til kunden.
  • - Derudover medvirkede jeg til at standardisere arbejdsrutiner på tværs af organisationen ved bl.a. at definere krav til udviklingen af et elektronisk værktøj til at generere et elektronisk master-data-register for et projekt, planlægningsrapporter og nye skabeloner til brug for dokumentkontrol og projektledelsen.
    Arbejdsområde: Administration
    Periode: marts 2013 - april 2014
    2003 - 2013

    Language Specialist (communication & translation), Skærbæk ved Fredericia

    Virksomhedsnavn skjult

    Jeg var med til at styrke den interne og eksterne kommunikation og højne sprogkvaliteten gennem oversættelse og korrekturlæsning af bl.a. tekniske og juridiske rapporter, HR-tekster, præsentationer og ledelsesmateriale mv. I 6 år supporterede jeg ledelsen og HR, bl.a. rådgav jeg dagligt rekrutterende ledere om jobannoncer og skrev 7 engelske jobannoncer pr. uge målrettet specifikke modtagergrupper. Jeg bidrog til at sikre konsistens i sproget og styrke firmaets brand, bl.a. gennem videndeling med mine kolleger i selvstyrende sprogteam, deltagelse i udarbejdelse af sprogpolitik, opbygning af termbank og ved brug af oversættelsesværktøj. Sideløbende underviste jeg nye brugere i anvendelsen af dokumenthåndterings-system og bidrog derved til en effektiv onboarding.
    Arbejdsområde: Administration
    Periode: november 2003 - marts 2013
    1999 - 2003

    Lærer & underviser

    Virksomhedsnavn skjult

    Som lærer i fremmedsprog, litteratur, dansk og historie fra 7. kl.-12. kl. og som klasseleder i 9. kl. på Johannes Skolen i Vejle var jeg med til at udvikle og styrke elevernes faglige og personlige færdigheder. Desuden har jeg på lige fod med øvrige lærere bidraget til skolens drift og udvikling gennem deltagelse i skolens ugentlige forvaltnings- og pædagogiske konferencer.
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: august 1999 - august 2003
    Mine kompetencer
    Evner
    captia dansk formidling hr intern kommunikation jobannoncer korrekturlæsning proarc præsentation pædagogik teamledelse tekstforfatning undervisning administration document management systems dokumentkontrol engelsk erhvervssprog it målrettede tekster oversættelse teknisk engelsk
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk (native) engelsk (full professional)
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Administration Human Resources Undervisning
    Geografi
    Sydvestjylland (Esbjerg) Vestjylland
    Kontakt mig!