Profil #9835

IT ansvarlig og IT sikkerhedsansvarlig søger nye udfordringer. Jeg brænder for it-sikkerhed og har erfaring med opbyggelse af it-sikkerhedsfunktion og implementering af it-sikkerhed. Jeg er en resultatskabende projektleder med erfaring og succes med at implementere ESDH.

ESDH IT Sikkerhedskoordinator Digitalisering IT revision Projektleder IT drift  

Opdateret 14. juli 2021
Min uddannelse
1998 - 2007

Master of Public Administration

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Administration
Periode: september 1998 - marts 2007
Min erhvervserfaring
2016 - nu

IT ansvarlig og IT sikkerhedsansvarlig

Virksomhedsnavn skjult

IT ansvarlig og IT Sikkerhedsansvarlig
Arbejdsområde: Administration
Periode: april 2016 - nu
2008 - 2014

IT Sikkerhedsleder, IT Konsulent

Virksomhedsnavn skjult

2008-2014 Grønlands Selvstyre som IT-konsulent og IT-sikkerhedsleder
Jeg har arbejdet i Grønlands Selvstyre med implementering af IT-Sikkerhed. Jeg varetog ansvaret for projekter og opgaver inden for Informationssikkerhedspolitiker, Informationssikkerhedsstrategi og udvikling af IT-Sikkerhed.
Varetaget driften af IT-sikkerheden i Grønlands Selvstyre ift. Leverandører, interne interessenter, eksterne samarbejdspartnere og andre myndigheder mfl. Hvilket har betydet at jeg har haft berøring med mange forskellige IT-sikkerhedsmæssige spørgsmål og problematikker.
Sammen med revisionsfirma har jeg været med til at udarbejde IT-Revisionsrapport for Grønlands Selvstyre og forestået IT-revision i Grønlands Selvstyre.
I 3 år har jeg arbejdet med implementering af ESDH system(Captia) og organisationsudvikling. Jeg var tidligere projektleder for implementeringen af ESDH systemet Scan Jour Captia, med dertil hørende kontakter til eksterne samarbejdspartnere, undervisning, facilitering af superbrugerkorps, mm. Forestod undervisningen i Scanjour Captia og rådgav implicerede parter i implementeringen og brugen heraf.
Arbejdsområde: Administration
Periode: januar 2008 - april 2014
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Eksport Politik & Samfund Produktion Transport & Logistik Økonomi & Forvaltning
Geografi
Bornholm Fyn Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (Sverige) Vestjylland Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Kontakt mig!