5.832 talentprofiler

Jeg er en insisterende entreprenør lignende type, som har generel bred og dyb viden om enhver form for digitalisering, der involverer brugere og “kunder”. Jeg går i brechen for brugere, hvis et ønske er rimeligt og valideret gennem indsigt og feedback.
+10 år med bruger-interaktion og stor viden om det tekniske økosystem, som møder brug

eCom kommunikation projektledelse UX Mentor leadership design sprint user experience facilitering digital transformation analyserende customer journeys user stories scrum  

Opdateret 20. september 2023
Ingeniør med erfaring med projekter
Er interesseret i arbejde med miljøtekniske undersøgelser, design af bæredygtige systemer, miljøoprensninger
Kreativitet og eksperimentelt arbejde anvendes i beslutningstagning i komplekse miljøproblemstillinger
Forskning og dataanalyse brugte til at producere kemiske prøver, studere materiales egenskab

Ingeniør bæredygtighed innovation forebyggelse af forurening grøn energi forskning dataanalyse laboratoriet beslutningstagning grøn omstilling lab arbejde  

Opdateret 20. september 2023
Mine humanistiske kompetencer betyder at jeg er i stand til at identificere og afgrænse problemstillinger og analysere disse vha. relevante teorier og metode, kunne tilgå dem kritisk og udvælge den viden og data der er væsentlig for at løse arbejdsopgaver. Gennem min uddannelse og erhvervserfaring er fokus på skriftlig og mundtlig formidling.

Mundtlig og skriftlig formidling Organisering og planlægning Analyse Informationssøgning og research Teamplayer Selvstændig Generalist Humaniora  

Opdateret 19. september 2023
Global Sales and Business Development Leader trives i et internationalt miljø. Med mit engagement og energi får jeg tingene gjort og giver håndgribelige resultater! Jeg får mennesker og organisationer til at vokse og opbygge bæredygtige forretningsforbindelser med kolleger, kunder og kanalpartnere på globalt plan.

International salg forretningsudvikling Salgsledelse Rådgivende salg Strategi Industrielt salg Key Account Målrettet Analytisk Forlovelse  

Opdateret 18. september 2023
Tresproget Cand.merc. søger job som international Senior Sales Coordinator eller lignende. Flere års erfaring i salgssupport og kundeservice for kunder B2B/B2C, sælgere, agenter, landechefer og distributører. +5 års succesrig erfaring som Customer Experience Manager i niche, som resulterede i værdiinnovation og konkurrencefordele.

Tresproget Kundefokuseret Tværfunktionel Erfaren Customer Experience Management Salg&Marketing Forretningsudvikling  

Opdateret 18. september 2023
I have a strong background in a heavy quantitative field, with compentencies such as Physics, Mathematics, and Statistics.
I have experience with modelling and analyzing data, mainly done using either MatLab or Python.
I have some familiarity with Machine learning algorithms, which i currently am trying to get more experienced with.

fysiker data naturvidenskab data science mathematics matematik Statistik Python Matlab  

Opdateret 12. december 2022
Jeg har lang erfaring med at gøre ideer til virkelighed; events, arrangementer og udstillinger. Det giver mig energi at skabe oplevelser, tilrettelægge for netværk, målrette kommunikation og at give publikum nye måder at møde hinanden og sig selv på. Jeg er struktureret og iderig, ihærdighed, initiativrig og med evne til at arbejde selvstæ

projektledelse kommunikation netværk formidling kreativitet storytelling  

Opdateret 25. september 2023
Med en bachelor i Politik og Administration fra AAU har jeg viden om offentlig forvaltning og politologi. Jeg er nu på 9. semester kandidat Læring og Forandringsprocesser (cand.mag), hvor jeg bygger ovenpå min viden fra Pol.adm. Her opnår jeg kompetancer i organisationsforandring, læring i organisationer, evaluering og forandringsledelse.

offentlig forvaltning organisationsudvikling administartion forandringsledelse HR politik  

Opdateret 21. september 2023
Jeg har i sommeren 2023 færdiggjort kandidaten i Matematik og Økonomi på Københavns Universitet, hvor mit akademiske fokus har været på Operationsanalyse og Finansiering.
Om mig selv kan jeg sige at jeg er ansvarsbevidst. Jeg er målbevidst og engageret i det jeg laver. Jeg er altid positiv med en uovertruffen arbejdsmoral.

Positiv Ansvarsbevidst Engageret Tillidsfuld Analytisk Systematisk Motiveret Detaljeorienteret  

Opdateret 21. september 2023
Min kernekompetence som forsker er min evne til at føre et projekt fra idé til produkt. Jeg trives med udfordringerne, der opstår under forskningsprojekter, hvor det at identificere kernen i problemet og arbejde målrettet mod målet i samarbejde med stakeholders er afgørende for en succesfuld implementation.

Projekt ledelse Communication Collaboration Data analyse Motivation Dynamisk  

Opdateret 25. september 2023
Jeg er en smilende, engageret og dedikeret nyuddannet cand.mag., der motiveres af kommunikationen imellem mennesker. Min kernefaglighed er strategisk kommunikation, og jeg har et skarpt og kreativt blik for den røde tråd i måden, hvorpå virksomheder fremstår eksternt såvel som internt.

Tekstforfatter Sociale medier Content creator e-mail marketing strategisk kommunikation  

Opdateret 25. september 2023
Jeg er uddannet biolog fra 2003 og har haft mit eget indeklima firma på Færøerne i 8 år. Har arbejdet i 3 forskellige rådgivende firmaer i Danmark. Kunne tænke mig at arbejde som rådgiver indenfor indeklima-, fugt- og skimmel, som laborant, som biolog, indenfor amter og kommuner, i ac-stillinger, indenfor miljøområdet, naturforvaltning mm.

fugtundersøgelser skimmelsvampe- og svampe-undersøgelser indeklima (fra trækproblemer til lugt bakterier og skadedyr bygherrerådgivning energirenovering tilsyn aftalegrundlag) sparring lavede oprensning af genomisk DNA og totalt RNA  

Opdateret 18. august 2023
Cand. Comm. Har øje for den gode museumsformidling. Kan lide at deltage og følge udviklingen.
Som museumsleder og formand for NUKAKA fik jeg erfaringer med museumsfagets mange facetter.
Med nyligt erhvervede færdigheder i digital markedsføring har jeg fået udvidet min kommunikationspalette.
Jeg behersker fire sprog på højt niveau

Museum Formidling og Kommunikation. Alsidighed.  

Opdateret 25. september 2023
Jeg er dedikeret og kræver høj kvalitet af mig selv - tager stolthed af mit arbejde. Jeg er omstillingsparat: Fleksibel, hurtig til at ændre kurs om nødvendig, og viser ydmyghed og villighed til at lære nyt.

Jeg er et roligt individ med masser af gå-på mod. Elsker altid en udfordring. Er dygtig til at samarbejde og arbejde alene.

Dedikation Samarbejdsvillig Ydmyg Hjælpsom Engagement Detalieorienteret  

Opdateret 20. september 2023
Jeg er en dedikeret medarbejder med en stærk baggrund i engelsk og amerikanske studier. Passioneret for sprog og kultur, med solide forsknings- og kommunikationsevner. Tror på livslang læring, relationers værdi og interkulturel forståelse.

Dedikeret Kommunikativ Analytisk Forskningsorienteret Nysgerrig Relationsopbyggende Interkulturel forståelse Livslang læring Samarbejdsvillig  

Opdateret 16. september 2023
Min motivation for at arbejde med IT er primært drevet af en nysgerrighed for at udforske de muligheder, som teknologien giver os mulighed for at samarbejde på tværs af afstande og at udvikle smarte løsninger, der kan gøre komplekse opgaver og processer lettere og hurtigere.

Det er min drøm at arbejde med IT inden for rammerne af agile p

Jeg er en stærk holdspiller med analysk og empask mindset og har en indstilling der altid ser muligheder.  

Opdateret 09. september 2023
Leder, projektleder, facilitator og udvikler med mere end 25 års erfaring fra socialt udviklingsarbejde og sociale innovationer i NGO'er og det offentlige. Engageret i ledelsesopgaven med en relationel og motiverende tilgang. Dyrker gerne fagligheden og giver andre mulighed for set samme. Resultater fra praksis men også teorierne på plads.

Ledelse Facilitering Driftssikker Strategiudvikler Innovation  

Opdateret 18. september 2023
Jeg har 30 års erfaring indenfor Product Management og Commercial Management i den dynamiske telebranche, hvor jeg i større virksomheder som TDC, Telenor og Telia har udviklet og markedsført en lang række produkter både til Consumer og Business markedet. Jeg er forretningsorienteret og brænder for at optimere indtjening og kundetilfredshed.

Kommerciel Produktudvikling Procesoptimering Projektledelse Forretningsorienteret Struktureret Analytisk Planlægning  

Opdateret 01. september 2023
25 years professional experience with governance, state building, mediation and conflict management, emergency response, from conflict and post-conflict countries in Asia, Middle East, Africa and Caribbean. Strong capacity in political and social analysis, and translating such into effective programme development and project management.

Analysis and programme management project management governance and statebuilding conflict management emergency response mediation governance  

Opdateret 26. august 2023
Jeg er en ambitiøs, positiv, social, optimistisk, lydhør og fleksibel person. Jeg er vant til at tage eget initiativ og har en god evne til at arbejde i team. Jeg er omhyggelig, har en god indstilling og ansvarsbevidst. Efter snart 10 år i Sverige længtes jeg efter at komme hjem til Danmark.

Hjælpsom ansvarlig målbevidst Windows Server active directory Firewall netværk problemløsning  

Opdateret 08. september 2023
Ambitiøs, interesseret og med et stort ønske om at gøre det godt, samt være en god kollega, med alt hvad det indebærer.

fagligt stærk ambitiøs går ydmygt til nye opgaver hjælpsom interesseret kollega arbejdsom  

Opdateret 25. september 2023
Erfaren Quality Assurance manager søger nye udfordringer med ledelsesansvar.
Jeg brænder for kvalitetstyring og ledelse inden for QA og med udgangspunkt i min stor erfaring fra arbejdet med QMS, audits, CAPA, complaints, Q strategi osv. samt med bredt kendskab til ISO 9001, 13485, MDD, MDR, FDA fører mit team til gode og målbar resultater

Quality assurance Ledelse kvalitetstyring quality team leder QA  

Opdateret 08. september 2023
Som medarbejder er jeg stærkt problemløsningsorienteret og ser udfordringer som muligheder for at vokse og finde innovative løsninger. Min passion for både tekst og visuelt indhold giver mig en alsidig tilgang til arbejdet, hvilket jeg mener er en styrke, når det kommer til at kommunikere budskaber effektivt.

Kommunikation Tekstforfatning Grafisk indhold Videoredigering Kreativitet Effektivitet Tekstforståelse projektstyring  

Opdateret 01. september 2023
Som person er jeg mødestabil, ærlig og serviceminded. Jeg gør altid hvad jeg kan for at bidrage positiv til et godt arbejdsmiljø og er god til at tale med alle.
Praktikken har givet mig den relevante erfaring til at arbejde med processer Støberi, Bearbejdning CNC, Slibning og Polering. Jeg har også erfaring med Robotter og Lean koncepter.

Opdateret 19. september 2023
ESG-konsulent med erfaring i rollen som ledelsens sparringspartner om at udvikle målsætninger og strategier i tråd med virksomhedens ESG-arbejde. Jeg følger ESG-regulativerne tæt og finder virksomhedernes potentiale for udvikling i deres arbejde med ESG. Jeg arbejder professionelt med relationsdannelse og er god til at aflæse min målgruppes

ESG Kommunikation Projektledelse Netværk Relationsdannelse Waste Management  

Opdateret 04. september 2023