5.515 talentprofiler

Jeg har solid multinational erfaring, som personaleleder og projektleder med en bred forretningsforståelse gennem erfaring fra mange fagområder i ICT-branchen. Jeg skaber stærke relationer og positiv teamånd via godt humør, tværkulturel forståelse, imødekommenhed og indlevelse. Jeg er ærlig, loyal og nem, at arbejde sammen med.

Personaleledelse Projektledelse Planlægning og koordinering Indkøb og salg Kontraktforhandling Telekommunikation og IT Transition/Transformation/Outsourcing/Global Delivery Cyber Security og IAM Drift og Managed Services Projektering  

Opdateret 13. april 2021
Med mig får du en kollega, der beskriver sig selv som en praktisk generalist, der værdsætter at arbejde med planlægning, kommunikation, koordinering og eksekvering – og som vil gå langt for at sikre kvalitet og tilfredshed.
Gode samarbejder er essentielle i et arbejdsmiljø, hvor man drager nytte af hinandens styrker for at optimere result

Kommunikation Koordinering Samarbejde Projektmedarbejder Compliance Pragmatisk Løsningsorienteret Kvalitet  

Opdateret 15. april 2021
Som person er jeg engageret, procesorienteret, innovativ, og løsningsorienteret. Jeg bevarer overblikket og humøret, når der er travlt, ligesom jeg kan prioritere egne opgaver og har det godt med at arbejde med deadlines. Jeg er imødekommende og positiv med et stort servicegen.

HR-assistent HR-konsulent Forretningsudvikler Salgskonsulent Salgskoordinator Key Account Manager Marketingmedarbejder Marketingkoordinator Kommunikationsmedarbejder  

Opdateret 08. april 2021
At få ting til at lykkes og at være med til at give mennesker det bedst mulige fundament for at yde deres bedste driver mig og jeg drømmer om at skabe forretningsmæssige resultater gennem mennesker.

Personale og HR Projektledelse Akademisk og politisk arbejde Forskning Virksomhedsudvikling Institutions- og skoleledelse Kommunikation Marketing Offentlig administration  

Opdateret 14. april 2021
Resultat drevet og innovativ Maskinmester/Teknisk Leder med omfattende erfaring inden for det tekniske
felt ved at leverer vedligeholdelse af udstyr og teknisk rådgivning. Har gode evner i planlægning og udførelse
af projekter fra start til slut fasen under vidt forskellige arbejde forhold. Bevist erfaring inden for ledelse og
træning af tea

Projektledelse Commissioning Mekanisk & Elektrisk vedligeholdelse Team træning & Lederskab  

Opdateret 13. april 2021
20+ år i konsulentverdenen med fokus på forretningsoptimering og skabelse af bundlinjefremmende resultater. Mine primære styrker og interesseområder ligger i planlægning, analyse af forretningsmæssige/økonomiske data, optimering, opfølgning på KPI'er, Compliance, projekt- og driftsledelse.

Planlægning administration analyse compliance informationssikkerhed projektledelse optimering struktur ”operations management” opfølgning  

Opdateret 07. april 2021
Erfaren civilingeniør og projektleder, der kan identificere de gode idéer og implementere dem effektivt. Det gør jeg med mine faglige erfaringer inden for designprocesser, resourcehåndtering og interaktionsdesign, samt mine praktiske erfaringer med en bred skare af udviklings-, kommunikations-, og undervisningsprojekter.

Projektledelse Scrum User-centered Design Interaktionsdesign Adfærdsdesign Webudvikling Visuel kommunikation Udvikling Designprocesser  

Opdateret 07. april 2021
Analyse stærk og programmerings erfaren cand.polit. Min motivation ligger i at kunne arbejde analytisk og effektiv med data, her igennem anvendelse af diverse programmeringssprog og datavisualisering. Gennem mit job hos Region Sjælland HR afdelingen, har jeg fået en god forståelse af at kunne arbejde med kompleks datasæt og process optimering.

Struktureret SAS STATA Excel Kvantitativ og kvalitativt analyseberegninger VBA  

Opdateret 14. april 2021
Projektleder der skaber succes med digitalisering i din østjyske virksomhed.
18 års erfaring med digitalisering af virksomheder, kommuner og institutioner.
Erfaringen er hentet både som internt og eksternt medarbejder i både store virksomheder som Danske Bank og Grundfos + mindre virksomheder som Europcar og BEC.
Er pt IT-Chef hos Bording.

Projektleder AU alumne Aarhus Idérig ProduktionsIT Struktureret Erfaren Cand. IT  

Opdateret 13. april 2021
Erfaring i og viden om at styre nationale og internationale kommercielle aktiviteter, strategisk forretningsudvikling, og partnerskaber. Jeg har identificeret nye markedstendenser og optimeringsmuligheder, planlagt og aktiveret brands og marketingaktiviteter, fremsat henstillinger til ændret produktudbud, samt drevet kommercielle projekter.

initiativrig målrettet kreativ innovativ ihærdig social iværksætter teamplayer  

Opdateret 12. april 2021
Hver dag bestræber jeg mig på at kombinere færdigheder, passion og behov for dermed at skabe nye muligheder. At udnytte eksisterende ressourcer og at forbinde mennesker er organisationer og mine to vigtigste værktøjer.

Styrker:
Processparring
Projektledelse
Kulturteori
Entreprenørskab
Innovation
Oplevelsesølonomi
Musikvidenskab

entreprenørskab kultur proces ungekultur projektledelse sparring oplevelsesøkonomi innovation  

Opdateret 08. april 2021
Seasoned EU project manager who stewarded 65 projects boosting sustainable economic development of cities and regions in Europe. Thorough in my research and analysis which reliably supported efficient use of public money. Adept at facilitating collaboration that considers stakeholder status, cultural background, communication style, and interest.

Project development Project management European Union Erasmus+ COSME Interreg Horizon 2020 creative industries SMEs communication  

Opdateret 01. april 2021
I have a long working experience within the areas of Telecommunication and Telecoms Billing
Of personal qualities, I am very persistent and used to working independently and in relation to laid plans, both in the short and long term. I am pragmatic and work constructively in project contexts.

Product Manager Operations Manager Technical Project Manager Telecom Billing Telecommunications  

Opdateret 12. april 2021
Jeg er faglig dygtig og holder mig up to date med nyere teori om undervisning og pædagogik. Er uddannet tosprogsvejleder samt er uddannet Cad.Pæd.Pæd med speciale i inklusion. Jeg er meget optaget af at koble teori til praksis samt inklusionsarbejde og relationsarbejde.

Tosprogsvejleder synlig læring klasserumsledelse inklusion Innovativ Teamkoordinator  

Opdateret 16. april 2021
A manager with engineering precision leads teams through the project life cycle for optimal results.

- 3+ years hands-on experience developing an entrepreneurial business;
- 3+ years in a decision-making role in the development of a food association;
- Direct experience with multicultural teamwork through working for NGOs in Denmark.

project management team management digital learning facilitation Entrepreneurship Start-ups Business Development Qualitative Methods Quantitative Methods  

Opdateret 26. marts 2021
Som Head of Software management, er jeg ansvarlig for den daglige ledelse af Software
management, som består at de modne produkter i K3´s Europæiske portefølje, med produkter der
kan findes i en stor del af de europæiske lande. Jeg leder et distribueret og internationalt team i fem lande, seks lokationer og tre tidszoner.

People management Critical thinking Problem solving Team Management  

Opdateret 12. april 2021
Jeg er 28 år og cand.mag. i Dansk og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Jeg har passion for formidling og nyder at finde stilistisk sikre og kreative løsninger både inden for visuel og skriftlig kommunikation.

Kommunikation Dansk Teksthåndtering Visuel produktion Visuel Kommunikation Skriftlig Kommunikation Faglig formidling Samarbejdsorienteret Projektorienteret  

Opdateret 06. april 2021
Jeg er uddannet arkitekt og environmentaldesigner, udlært som landskabsarkitekt og selvlært indenfor landskabsbaseret planlægning.
Jeg er et menneske drevet af passion for at skabe positiv forandring i vores fysiske miljø gennem samarbejde, bæredygtighed og innovation, koblet med handlekraft, mod, nærvær og grundighed i alt hvad jeg gør.

Handlekraft kreativ empatisk grundig ansvarlig glad  

Opdateret 13. april 2021
Jeg er en vestjysk forretningsudvikler i min bedste alder, som søger nye udfordringer i og omkring hovedstaden.

I gennem de seneste par år har jeg arbejdet i en IT-virksomhed, som leverer IT, ERP og digitalisering, hvor jeg stod med ansvaret for at være bindeleddet imellem de 3 forskellige grene, og få formidlet værdien til kunderne.

Digitalisering Dynamics Forretningduvikling Procesoptimering Strategi Ambitiøs Strategisk Bred perspektiv Optimistisk Et godt menneske  

Opdateret 28. marts 2021
Er du opmærksom? Nu er du i hvert fald!
Tekstforfatter, Content Creator, SoMe, SEO, Linkbuilding, Marketing, Kommunikation, WordPress. Ja, der findes mange forskellige kvaliteter, og jeg har ikke tænkt mig at opremse dem alle.
Jeg trives med flere bolde i luften på én gang, er udadvendt og klar til nye udfordringer.

kommunikation marketing facebook instagram seo tekstforfatning  

Opdateret 12. april 2021
Jeg er en imødekommende, arbejdsom person med en positiv tilgang til mine opgaver.

Jeg er detaljeorienteret og tager ansvar for mine opgaver og sigter samtidig efter at holde et godt tempo for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Jeg ser vigtigheden i et godt samarbejde for at skabe et professionelt og produktivt miljø.

Japan Japansk Sprog kultur Fremmedsprog Oversættelse Kulturel Formidling Sprogundervisning Dansk Engelsk Andetsprog  

Opdateret 01. april 2021
Løsningsorienteret, projektledende og kommunikativ arkitekt med politisk flair og styrke til at drive processer fra idé til resultat.
Stærk i formidling, tværfaglig dialog og samarbejde og formår dermed at omsætte strategier og visioner til konkrete og gennemførte projekter.

Projektleder Fremdrift Tværfaglig Samarbejde Overblik Projektstyring  

Opdateret 14. april 2021
I am competent in scientific support on both process development and manufacturing production. For the last 3+ years, I worked as a downstream scientist in a pharma company (Bavarian Nordic), and thereby I became a downstream and purification expert. I also got a good knowledge and experience on upstream and cell culture.

Downstream Purification Productive Initiative Experienced  

Opdateret 11. april 2021
Professionally I love to deep dive in domains that stimulate creativity through linguistic display and attention to detail.
My profile combines language, culture and digital communication into one, and is approached through a user-centred lens. I'm a deeply analytical and inquisitive individual who cares about delivering work of high quality

UX Digital Design Digital Communication Content creator E-Learning Copywriter Usability test Web editor webredaktør kommunikationsmedarbejder ac-fuldmægtig tekstforfatter translatør usability oversættelse korrektur sagsbehandling  

Opdateret 04. marts 2021
Jeg motiveres i høj grad af at undersøge, analysere og fordybe mig for at finde svar og løsninger. I det daglige arbejde bidrager jeg med struktur, systematik og god service for, at sikre at de kunder og kollegaer som har været i kontakt med mig, føler sig godt behandlet. Jeg værdsætter et socialt og godt arbejdsmiljø og mit bidrag er godt

Ansvarsbevidst Teamplayer Analystisk Akademiker Finans Fuldmægtig Kvalitetssikring Datahåndtering Dokumentstyring Big Data  

Opdateret 24. marts 2021