Find jobbet som højtuddannet

Søg blandt 19.468 ledige stillinger

Akademisk praktikant til mangfoldighed og inklusion blandt yngre generationer

Har du en særlig indsigt i eller erfaring med mangfoldighed og inklusion, som du vil bruge til at gøre en forskel for dine medstuderende, som er på vej ud på arbejdsmarkedet? Har du idéer til events for studerende og nyuddannede, og har du mod på at prøve kvantitative og kvalitative metoder af?

Vi søger en advokat eller advokatfuldmægtig til vores insolvensafdeling

Brænder du for en karriere som insolvensadvokat, er det måske dig, som skal være vores nye kollega. Vi søger lige nu en erfaren advokat og/eller en advokatfuldmægtig, der er passioneret for området og ønsker at skabe positive resultater.

Studentermedhjælpere til Fritidsguiderne KBH i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Brænder du for at hjælpe børn og unge i udsatte positioner ind i fritidslivet? Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Har du interesse for foreningslivet i Københavns Kommune? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere til FritidsGuiderne KBH, som er en del af Idrætsudvikling i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

MG-V vikarbureau søger SSA´er, sygeplejersker og pædagoger til arbejde i behandlingspsykiatrien og på bosteder i hele Region Midtjylland

Vi mangler netop dig - som med din professionalisme kan være med til at gøre en forskel for andre! Så har du relevant erfaring, har vi i MG-V (som førstevalg af eksterne leverandører) masser af spædende vagter at kunne tilbyde dig!

Vi leder efter en advokatfuldmægtig til vores corporate afdeling i København

Hvis du kan se dig selv arbejde med projektudvikling vedrørende fast ejendom, så er du måske vores nye kollega. Vi søger en advokatfuldmægtig til vores Corporate afdeling på vores kontor i København. Du vil blive en del af en voksende og succesfuld afdeling med mere end 30 erfarne og fagligt stærke kollegaer.

Dansk Sygeplejeråd søger to presse- og kommunikationsrådgivere

Kan du sikre DSR en stærk sygeplejefaglig stemme i medierne - så stærk og tydelig at man kan høre alle 73.000 stemmer bag? En stemme der kan skære igennem og tydeliggøre sygeplejerskernes rolle for et sundere samfund? og har du redskaberne til at dagsordensætte at uddannelse er fundamentet, der skal sikre fremtidens sygepleje - for at flere vælger sygeplejerskeuddannelsen, faget og fællesskabet til?

Studentermedhjælper med interesse for GDPR

Vil du være med til at sikre, at GapSolutions A/S er i front, når det gælder efterlevelse af reglerne på databeskyttelsesområdet? Har du lyst til at gøre GDPR praksisnært for vores kunder? Vi tilbyder et stærkt studiejob, hvor arbejdstiden er fastsat til ca. 10-15 timer om ugen.

Rådet for Sikker Trafik søger: Ung-til-ung underviser til meningsfuldt studiejob i Region Midtjylland

Vil du gerne blive en endnu bedre formidler? Har du mod på at inspirere, guide og vejlede unge? Så er det nu, du har muligheden for at søge et studiejob, hvor du gør en forskel.

Tech-driven Student Business Developer

Are you a student looking to dive into the exciting world of technology-driven power trading? We've got the perfect gig for you! Join our dynamic team and help us shape the future of energy markets. We're a cutting-edge power trading company, and we're on the hunt for a talented and driven Student Business Developer to join us on this electrifying journey.

HR Student Worker in global organization

If you are currently studying HR and curious to find out how theory connects with practice, this might be the opportunity you have been waiting for as HR Student Worker for Leica Machine Control Division. You will join a true global matrix organization with all the opportunities and challenges it gives.

Junior konsulenter med lyst til ansættelsesret til DM’s Studenterteam i Aarhus (Studerende)

Drømmer du om en fremtid indenfor HR eller ansættelsesret? Vil du udvikle dine kompetencer og give din karriere det bedst tænkelige afsæt? Så skulle du måske søge jobbet som junior konsulent i DM. Vi søger lige nu to nye kollegaer.

Vi leder efter en advokatfuldmægtig til vores corporate afdeling i Esbjerg eller Herning

Hvis du kan se dig selv arbejde med M&A og ansættelsesret, så er du måske vores nye kollega. Du vil blive en del af en voksende og succesfuld afdeling med mere end 30 erfarne og fagligt stærke kollegaer.

Engagerede studerende til jobs som phoner

Vi tilbyder en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for at arbejde i tidsrummet 10.00 – 20.00. Jobbet egner sig derfor perfekt ved siden af et studie, da der er god mulighed for at tilpasse arbejdet med et studieliv. HK HANDEL tilbyder derudover en god fast timeløn samt gode arbejdsforhold.

Studentermedhjælper til marketing - sociale medier, hjemmesider og nyhedsbreve

Fik du også skolemælk som barn? Har du lyst til at arbejde med marketing og kommunikation via digitale kanaler? Har du efter et par års studier brug for at få sat praksis på din teoretiske viden? Og har du lyst til at få et stort ansvar og selvstændige opgaver?

Studentermedhjælper til Indkøb og udbud

Vil du gerne arbejde med udbudsret, når du er færdig med dit studie? Vil du gerne allerede nu få de første erfaringer med området og lære, hvordan du omsætter din teoretiske viden til en mere praktisk hverdag? Så er du måske vores nye kollega.

Dagrofa søger en engageret praktikant til vores HR Talent- & Udviklingsafdeling (efterår 2024)

Er du på jagt efter en praktikplads, hvor du kan få hands-on erfaring og booste dine kompetencer inden for HR? Så har Dagrofa en unik mulighed for dig i vores HR Talent- & Udviklingsafdeling!Tips til jobsamtalen

Kom du igennem nåleøjet, og er du blevet inviteret til jobsamtale? Kom forberedt! Få hjælp under samtalen, tilhørende tests samt efterfølgendeg kontraktforhandlinger.

Råd til jobsamtalen og kontrakt

Graduateprogrammer - springbræt til karrieren

Er du nyuddannet, ambitiøs og går med store karrieredrømme? Og ved du måske ikke helt, hvordan du kommer i gang? Så kan et graduate program i en virksomhed måske være noget for dig.

Et graduateprogram er et struktureret forløb designet til nyuddannede. Programmet giver en dybere forståelse af virksomheden og branchen gennem rotationsforløb, træning og mentorordninger.


Hvad er Akademikernes Jobbank?

Jobbank.dk er jobportalen for højtuddannede. Her finder du akademikerjob til erfarne kandidater men også stillinger for Young Professionals. Få gode råd til din jobsamtale, CV og ansøgning


Står I selv med et rekrutteringsbehov?

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere specialister og andre højtuddannede som fx ingeniører, jurister, økonomer, softwareudviklere, kommunikation, marketing, HR, cand.merc/cand.scient/cand.mag'er. Ring på telefon 38 38 10 10 eller book tid til en uforpligtende snak. Se evt. mere om vores ydelser her.