flere søgemuligheder

9.729 karrieremuligheder for højtuddannede

Student til support-opgaver ved webinarer

Til Ingeniørforeningen, IDAs arbejde med webinarer søger vi en studerende, der kan være support ved IDAs egne og ved eksterne kunders webinarer. Du er stærk og ferm til at betjene webbaserede it-systemer, også når det ind imellem går hurtigt.
2019-06-16 Ingeniørforeningen, IDA Storkøbenhavn

Intern for Global Channel Retail & Trade Marketing

Would you like to get a broad insight into marketing through our own stores and external partners? And are you looking for an opportunity to join one of the best-known luxury brands in the world and help drive global retail and trade marketing towards local markets?
2019-06-16 Bang & Olufsen A/S Storkøbenhavn, Nordsjælland

To studentermedhjælpere til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Interesserer du dig for undervisningspolitik? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med at fremme kvalitetsudvikling på uddannelser på Undervisningsministeriets område? Så er en af stillingerne som studentermedhjælper i Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte måske noget for dig.
2019-05-29 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Storkøbenhavn

Gør en forskel - bliv Promoter!

Verdens største uafhængige børneorganisation, Red Barnet, leder efter nye promotere fra hele landet. Du vil være en vigtig del af vores team og være med til at skabe de bedste omstændigheder for verdens børn. Her er plads til både fuldtid og deltid.
2019-05-22 Red Barnet Storkøbenhavn, Østjylland (Aarhus)

Kommerciel og datadrevet Sourcing Specialist

Mediq Danmark søger forretningsorienteret og datadrevet profil til Sourcing. Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som eksempelvis cand.merc., gerne specialiseret i SCM - eller med minimum et par års erfaring indenfor strategisk indkøb eller lignende
2019-06-11 Mediq Danmark A/S Storkøbenhavn

Studentermedhjælper til varetagelse af politiske agendaer i tæt samarbejde med direktøren.

Har du interesse for politik, og ønsker du at lære om livet i det danske erhvervsliv med fokus på innovation og digitalisering, i tæt samarbejde med direktionen? Hos os får du en enestående mulighed for at supplere din uddannelsesmæssige baggrund med praktisk erfaring samtidig med, at du kan udbygge dit netværk.
2019-06-13 IT-Branchen Storkøbenhavn

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver

Bliv studentermedhjælper i Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte (CKS) under Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK). Her får du indblik i arbejdsopgaverne i en styrelse, som arbejder med et helt centralt samfundsmæssigt område. I denne stilling vil du blive tilknyttet team demokrati og medborgerskab, som arbejder med forebyggelse af radikalisering og social kontrol på tværs af uddannelsesområder.
2019-05-29 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Storkøbenhavn

2 programmører – super studenterjob

Vil du have selvstændigt ansvar, blive hørt på dine ideer og lære en masse? Spændende programmeringsopgaver – primært i C#, men også C++ og Javascript
2019-06-14 Atomic Software ApS Storkøbenhavn, Nordsjælland

Jurastuderende som ønsker at prøve kræfter med jura i en central myndighed indenfor katastrofeberedskabet

Kunne du tænke dig at udvikle dine kompetencer indenfor bl.a. databeskyttelse og informationssikkerhed og samtidig være med til at gøre en forskel for vores katastrofeberedskab i Danmark?
2019-06-06 Beredskabsstyrelsen Storkøbenhavn, Nordsjælland

Marketingpraktikant – Social Media

Vi søger en skarp studerende, der i en praktikperiode på 6 måneder med start i august 2019 vil prøve kræfter med at planlægge og eksekvere digitale kampagner til både vores kunstneres og vores egne platforme.
2019-05-28 WARNER MUSIC DENMARK A/S Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Konsulent, Strategi og Plan, Sjællands Universitetshospital, Køge

Vi søger en konsulent til kerneopgaver i sygehusets stabsenhed Strategi og Planlægning. Du er en dygtig og erfaren generalist, der er skarp til analyser og har mod på at levere gode løsninger.
2019-06-05 Region Sjælland Storkøbenhavn, Østsjælland

Mploy søger grundig student

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere? Så se her!
2019-06-12 mploy a/s Storkøbenhavn

Student internship is available at TIMEmSYSTEM

Do you want to join us with our mission to develop some new features to our mobile app? You will be designing the user interface from scratch in collaboration with our internal graphic designer.
2019-06-17 TIMEmSYSTEM Storkøbenhavn

Experienced Demand Planner

Do you want to join a highly ambitious team at AAK taking lead in ensuring timely, efficient and cost effective operations? With reference to the Demand Planning Manager, Europe you will be part of a planning team working with the Business Areas in Europe.
2019-06-11 Foodjob Nordic Østjylland (Aarhus)

Bliv fundraiser i Red Barnets Telemarketing team!

Er du en vinder? Elsker du at snakke med nye mennesker? Vil du være en del af et fællesskab? Så er det dig, vi søger til vores nye telemarketing afdeling!
2019-06-04 Red Barnet Storkøbenhavn

Projektmedarbejder til Programmet for Fremtidens Sjællands Universitetshospital, Køge

Du har fx flere års projekterfaring, gerne indenfor sundhedsvæsenet eller andre komplekse organisationer hvor der skal arbejdes tæt sammen med forskellige faggrupper. Eller erfaring med at drive forandringsprocesser, hvor udvikling og implementering af nye arbejdsgange har været i fokus.
2019-06-14 Region Sjælland Storkøbenhavn, Østsjælland, Sydsjælland & Øer

BYGNINGSINGENIØR TIL BORNHOLMS FØRENDE ARKITEKT- OG INGENIØRVIRKSOMHED

STEENBERGs Tegnestue ApS har travlt og søger en medarbejder, der ønsker at arbejde i en tværfaglig og spændende virksomhed.
2019-06-14 STEENBERGs tegnestue aps arkitekter - ingeniører Bornholm

Jurastuderende med interesse for sundheds- og psykiatriret søges til Region Hovedstadens Psykiatri

Vi søger en struktureret og initiativrig jurastuderende, der har lyst til at få førstehåndsindblik i psykiatrien i Danmarks største region. Du er jurastuderende på 3. år eller den juridiske overbygning.
2019-06-12 Region Hovedstaden Storkøbenhavn

Serviceminded studentermedhjælper med interesse for folkeskoleområdet til Kontor for Prøver, Eksamen og Test

Har du interesse for folkeskoleområdet, og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med prøver og test i grundskolerne? Så har vi måske jobbet til dig.
2019-06-11 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Storkøbenhavn

Studentermedhjælp til Asset Management ART

Det vigtigste er ikke, hvilken bachelor du læser, eller hvor langt du er med din uddannelse, men at du vil trives med administrative opgaver, der bygger videre på dine kommunikative kompetencer. Du får mulighed for at styrke dine skriftlige formidlingsevner i et levende arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt og stemningen er god.
2019-06-14 BEC Østsjælland

Søger du et deltids/fuldtidsjob med mening - så bliv Fundraiser hos Red Barnet!

Er du klar til at have det sjovt og blive udfordret? Vil du udvikle dine kommunikations- og salgsfærdigheder? Vil du gøre en forskel? Så er du måske vores nye fundraiser. OBS: Her er plads til både fuldtid og deltid
2019-05-23 Red Barnet Storkøbenhavn, Østjylland (Aarhus)


Find arbejdspladsen

Energinet - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen

Er din jobsøgning gået i stå? Virksomhederne hungrer efter nye talenter. Dyk ned i vores omfattende katalog og lad dig inspirere til dit karrierevalg.

flere virksomheder

Bliv en del af karrierenetværket


Få de nyeste karrieremuligheder, nyt om jobmarkedet og jobsøgning samt plads på første parket til events og nyheder fra arbejdsgiverne.

opret din profil