flere søgemuligheder

13.171 karrieremuligheder for højtuddannede

Vi søger en kreativ Social Media Manager og tekstforfatter med forretningsforståelse

Vi søger en engageret, kreativ og forretningsorienteret Social Media Manager og tekstforfatter 10-15 timer om ugen enten som studentermedhjælper eller på deltid.
2019-09-13 MerkurNord Vestsjælland

Juridisk studerende til Foreningen af Danske Lægestuderende (FADL)

FADL-sekretariatet i København søger en dygtig studerende 15 timer/uge til at assistere med især ansættelses- og arbejdsretlige samt uddannelsesrelaterede retlige opgaver for FADLs godt 5200 lægestuderende medlemmer.
2019-09-10 Foreningen af Danske Lægestuderende Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Studentermedhjælper til kommunikation og administration

National Life Science Supercomputing Center (DTU Supercomputing Life Science) søger en kreativ og velskrivende studentermedhjælper, som har mod og lyst til at kaste sig ud i en bred viftet af kommunikations- og administrationsopgaver.
2019-09-17 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Storkøbenhavn, Nordsjælland, Øresundsregionen

Børne- og Undervisningsministeriet søger to studenter til Kontor for Dagtilbud i departementet, Afdeling for Dagtilbud og Grundskoler

Du er ved at færdiggøre bachelordelen eller er på første år af kandidatdelen på en samfundsvidenskabelig, økonomisk, juridisk eller lignende uddannelse.
2019-09-13 Børne- og Undervisningsministeriet Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Finansbachelor praktik 2020 i Jyske Bank (Jylland)

Gør karriere i en anderledes bank! Et praktikophold i Jyske Bank giver dig et bredt indblik i forskellige funktioner i vores kundevendte afdelinger, overfor privat- eller erhvervskunder.
2019-09-06 Jyske Bank A/S Sønderjylland, Sydvestjylland (Esbjerg), Vestjylland, Sydøstjylland, Midtjylland, Østjylland (Aarhus), Nordjylland

Strategikonsulent

Kan du understøtte vores kunders mål, visioner og drømme? Kan du spille andre gode og kommunikere i øjenhøjde? Evner du at forene forskellige holdninger og meninger, så alle føler sig set, hørt og forstået?
2019-09-11 Domea.dk Storkøbenhavn, Østsjælland, Øresundsregionen

Teknisk Support-/Kundeservicemedarbejdere - deltid/studiejob

SikkertHjem er en moderne sikkerhedsvirksomhed i vækst som tilbyder sikre alarmløsninger til privatkunder. Vi har fokus på at levere en højteknologisk og driftssikker alarmløsning med en outstanding kundeservice. Du skal derfor sætte en ære i at hjælpe vores kunder, så de får den bedste hjælp og den bedste løsning på deres henvendelser. Grundet intern omstrukturering søger vi nu 3-4 kollegaer til.
2019-09-09 CAWA SECURITY ApS Storkøbenhavn, Nordsjælland, Vestsjælland

Studentermedhjælpere (stud.jur.) søges til afdelingen for Økonomisk Kriminalitet

Dit primære arbejde vil bestå i behandling af sager om økonomisk kriminalitet, herunder visitation af indkomne sager, indhentning af erklæringer til straffesager, udfærdigelse af skrivelser til retten for edition samt diverse administrative opgaver, herunder bilagering af straffesager, diverse kontorarbejde mv. Som studentermedhjælper i Økonomisk Kriminalitet vil du opnå stor indsigt i det politimæssige efterforskningsarbejde og den indledende straffesagsbehandling.
2019-09-13 Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Vestsjælland, Sydsjælland & Øer

Fagligt stærk stud.jur. til Sekretariat for Tilsyn i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Som stud.jur. i Sekretariat for Tilsyn får du – foruden et bredt kendskab til styrelsens arbejdsopgaver – et værdifuldt indblik i arbejdet i centraladministrationen og et betydeligt selvstændigt ansvar, samtidig med at du får anvendt dine teoretiske færdigheder fra studiet i en praktisk relevant arbejdssammenhæng.
2019-09-16 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Analytisk stærk profil til tværgående funktion i Børne- og Undervisningsministeriet

Kodeordene for din profil er analytiske evner koblet med samarbejdsevner, it-faglighed og forretningsforståelse. Det forventes, at du formår at udvikle og understøtte et samarbejde på tværs af organisatoriske enheder og forskellige ledelseslag, og at din faglighed gør dig i stand til at bidrage til porteføljeteamets og STIL’s videreudvikling.
2019-09-12 Styrelsen for IT og Læring Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Studentermedhjælper med interesse for software-udvikling og CRM

Som studentermedhjælper får du indblik i og bliver en aktiv deltager i udviklingen af Jyske Banks CRM-løsninger. Opgaverne er primært udviklingsopgaver og spænder fra det helt tekniske til traditionel CRM-udvikling, herunder samarbejde med vores CRM-arkitekt.
2019-09-16 Jyske Bank A/S Storkøbenhavn, Nordsjælland, Øresundsregionen

Børne- og Undervisningsministeriet søger en webpraktikant

Vi leder efter en praktikant med interesse og kompetencer inden for webkommunikation, der kan starte i Presse- og Kommunikationssekretariatet i forårssemestret 2020. Du har interesse for opdatering af hjemmesider, webdesign, brugervenlighed og informationsarkitektur.
2019-09-17 Børne- og Undervisningsministeriet Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Praktikant på Christiansborg

Drømmer du om at prøve kræfter med politisk kommunikation? Så er en politisk presseafdeling stedet for dig. Det Konservative Folkeparti søger lige nu praktikanter til partiets presseafdeling på Christiansborg.
2019-09-12 Det Konservative Folkeparti Storkøbenhavn

Vær med til at skabe opmærksomhed og interesse for årets store historieevent

Historiske Dage er en ny historiefestival, som vi for sjette gang afholder i weekenden 21.-22. marts 2020 i Øksnehallen. Til foråret 2020 søger vi en studiepraktikant, som vil være med til at gøre festivalen endnu større og bedre.
2019-09-17 Historiske Dage Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Et studiejob med mening

Har du mod på at inspirere, guide og vejlede unge mennesker? Vil du gerne blive en endnu bedre formidler? Arbejdet består primært i at tage ud på erhvervsskoler og gymnasie, sammen med en pårørende til en trafikdræbt. Derudover vil du også skulle gennemføre undervisningsforløb i 7.-10. klasse. Besøgene vil ligge over hele Sjælland.
2019-09-16 Rådet for Sikker Trafik Storkøbenhavn, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland & Øer, Øresundsregionen

Stud.jur. til Personalejura og Forhandling

Kunne du tænke dig at arbejde i Danmarks største afdeling for offentlig ansættelsesret og samtidig få mulighed for at omsætte dine teoretiske færdigheder i en praktisk hverdag? Personalejura og Forhandling søger en stud.jur. til lettere sagsbehandling i personalesager, herunder i sager om afsked, tjenstlige forløb og aktindsigter mv.
2019-09-17 Københavns Kommune Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Studerende der brænder for at markedsføre Danmark på digitale medier

Vil du være en del af et ambitiøst team, der sikrer, at Danmark er en attraktiv feriedestination i de digitale medier? Den ledige studenterstilling er i Digitale Medier, som er en del af VisitDenmarks afdeling for Strategisk Marketing. Vi er 30 dedikerede medarbejdere, der er på forkant med udviklingen og anvendelsen af nye og eksisterende digitale platforme, og vi udvikler brugen af digitale medier i den internationale markedsføring af Danmark som rejsemål.
2019-09-09 VisitDenmark Storkøbenhavn

Finansbachelor praktik 2020 i Jyske Bank (Sjælland og øerne)

Gør karriere i en anderledes bank! Som ambitiøs og dygtig finansbachelorstuderende har du mulighed for at komme med om bord i Jyske Bank, når du til efteråret 2020 skal i praktik – er du klar?
2019-09-16 Jyske Bank A/S Storkøbenhavn, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland & Øer, Fyn

Koncern IT søger studentermedhjælper til Projektledelse

Har du gode kompetencer indenfor skriftlig kommunikation? Brænder du for at formidle komplekst stof på en måde, så modtageren får overblik, føler sig velorienteret og engageres? Motiverer det dig at understøtte en vellykket implementering af telemedicin på tværs af kommuner, sygehuse og almen praksis, som gør en forskel for borgeren med KOL? Så håber vi, at du vil søge dette job som studentermedhjælper.
2019-09-13 Region Sjælland Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland & Øer

Moos-Bjerre søger fire metodestærke praktikanter til 2020

Vi arbejder med hele palletten af samfundsvidenskabelige metoder. Herunder især fokusgruppeinterviews, personlige interviews, spørgeskemaundersøgelser og registerbaserede analyser. Vores analyser kvalificerer beslutningsgrundlaget for ledere, politikere og bevillingsgivere, og hjælper dem med at agere og sætte dagsorden.
2019-09-12 Moos-Bjerre A/S Storkøbenhavn, Øresundsregionen


Hvor vil du arbejde?


Er din jobsøgning gået i stå? Virksomhederne hungrer efter nye talenter og jobudvalget har aldrig været større. Bliv inspireret til dit karrierevalg.

flere virksomheder

Bliv en del af karrierenetværket


Få de nyeste karrieremuligheder, nyt om jobmarkedet og jobsøgning samt plads på første parket til events og nyheder fra arbejdsgiverne.

opret din profil